Het team


Over ons - Team - Arnold

Arnold Swemmer

Oprichter & mede-eigenaar van Optiek Swemmer, Opticien anno 1973. Arnold bouwde zijn familiebedrijf op vanuit een sprookjesachtig pandje op de markt in Maassluis, inmiddels is Optiek Swemmer uitgegroeid tot een waar begrip in Maassluis. Naast zijn passie voor zijn vak is Arnold gek op klassieke auto’s, Kunst en Historische gebouwen. Arnold gaat nog lang niet met pensioen, hij heeft nog veel plezier in zijn werk en daar zijn wij heel blij mee!

Over ons - Team - Jeroen

Jeroen Swemmer

Mede-eigenaar van Optiek Swemmer, Gehoortoestellen en contactlenzen- specialist, audicien & opticien - Familieman. Jeroen kreeg het vak met de paplepel ingegoten, hij is als het ware opgegroeid in het bedrijf van zijn vader. Naast de liefde voor het vak deelt hij ook de voorliefde voor klassieke auto’s en kunst met zijn vader. Onze Jeroen kan zelf ook nog eens behoorlijk goed schilderen, zijn werken zijn zelfs in onze winkel te bewonderen! Jeroen blinkt eigenlijk uit in alles wat hij doet, hij is een echte alleskunner!

Over ons - Team - Koos

Koos Swemmer

Mede-eigenaar van Optiek Swemmer, Opticien, Utermöhlen- Prismabrillen specialist - stijlicoon - familieman en kindervriend. Ook Koos is niet meer weg te denken bij Optiek Swemmer, hij groeide op in de optiek en is in vele opzichten onmisbaar; hij verzorgd de inkoop van onze horloges en monturen en met zijn oog voor mode gaan we dus altijd mee met de huidige trends op fashion-gebied mee. Onze krullenbol geeft in zijn vrije tijd karateles en is een echte kindervriend met zijn eindeloze engelengeduld!

Over ons - Team - Olaf

Olaf Noordegraaf

Opticien, contactlensspecialist, al ruim 21 jaar onderdeel van Optiek Swemmer. Vroeger korfbalde onze Olaf op hoog niveau, inmiddels voert hij oogmetingen uit op op hoog niveau. Deze sportieve gozer is al vele jaren onderdeel van onze familie bij Optiek Swemmer. Ook onze klanten zijn weg van deze babbelkous. In zijn vrije tijd gaat hij behalve relaxen en vroeg naar bed graag een potje squashen en deze wint hij dan ook vrijwel altijd.

Over ons - Team - Petra

Petra van der Geer

Al 20 jaar Audicien & opticien, sinds ruim 5 jaar onderdeel van ons team - kattenliefhebster, modefreak, schoenenverzamelaar & koffiejunk. Petra is inmiddels als gehoorspecialist niet meer weg te denken bij Optiek Swemmer, geef haar alleen wel meteen koffie in de ochtend, anders laat ze het alarm afgaan. In haar vrije tijd geniet onze Perfectionistische vakvrouw graag van een wellness-arrangement en turkse stoombaden.

Over ons - Team - Ilona

Ilona Gundlag

Contactlensspecialist & opticien. Al bijna 6 jaar onderdeel van ons team - wereldreiziger & Mode- Icoon. Ilona heeft haar hart op de tong en houdt wel van een grapje. Onze jongste telg van de Optiek Swemmer-Familie is met haar humor en vakkennis onmisbaar onderdeel van onze geoliede machine. In haar vrije tijd bakt ze graag, houdt ze van reizen en is ze gek op mode. Ilona heeft wellicht voor elke dag van het jaar een ander paar schoenen met matchende outfit.