Kwaliteit


Waarborg Opticiens

Optiek Swemmer is Waarborg Opticien, dit is een kwaliteitskeurmerk waar u aan kunt zien dat wij ons onderscheiden van het gros met onze vakkennis en ervaring. Die kennis vertalen wij in oogzorg op een zeer hoog niveau.

Wanneer u bij ons binnenstapt kunt u erop vertrouwen dat wij alles doen om u te voorzien van de juiste zorg voor uw ogen. Daarnaast staat service bij ons hoog in het vaandel, bent u op uw bril gaan zitten of heeft u bijvoorbeeld een voetbal op uw bril gekregen? Schroom dan niet om even langs te komen, wij kijken graag voor u naar de mogelijkheden om uw bril te repareren.

Verzekerde brilgarantie

Wanneer u bij ons een nieuwe correctie-bril (montuur inclusief glazen) koopt, is deze tot twee jaar na aankoop automatisch op onze kosten verzekerd tegen schade. De dekking van deze unieke verzekerde garantie is royaal: Bij calamiteiten vergoeden wij het eerste jaar na aankoop maarliefst 75% en het tweede jaar 50% van de totale reparatiekosten (of indien nodig zelfs vervanging) van uw bril.

Naast deze garantie kunt u bij ons altijd terecht voor het kosteloos controleren, correct afstellen en schoonmaken van uw bril en verrichten wij eventueel ook kosteloos spoedreparaties indien mogelijk.