Horloges


Waarom horloges bij Optiek Swemmer

Sinds enige tijd kunt u behalve voor uw bril, zonnebril of gehoortoestel ook bij ons terecht voor horloges. Wij hebben ervoor gekozen ons assortiment op deze manier uit te breiden omdat wij zelf gek zijn op “klokkies”. Hoewel het misschien een beetje ongewoon is om een horloge-afdeling te zien bij een opticien is dit toch een product wat heel erg bij ons past.

Wij verkopen horloges van veel verschillende hoogstaande merken, welke regelmatig wisselen wegens de grote veranderingen bij onze importeurs. Soms worden er nieuwe merken gelanceerd welke na korte tijd alweer verdwenen zijn. Dit komen we binnen de optiek bij brillenmerken zelden tegen. U kunt ervan op aan dat wij bovenop de huidige trends zitten en altijd een up to date collectie ter beschikking hebben.

Horloges

Garantie

Met betrekking tot garantie is het binnen de horlogehandel ook heel anders geregeld dan wij gewend zijn met onze optiek-ervaring. De after-sales laat bij de meeste leveranciers helaas te wensen over; garantietermijnen en voorwaardes worden strikt aangehouden en dat zorgt er helaas voor dat wij als het aankomt op extra service (bijvoorbeeld kosteloze reparatie buiten de garantietermijn) niet de extra’s kunnen bieden die u van ons gewend bent zoals bij onze optiek en audio artikelen. Wij bieden echter wel onbeperkt GRATIS nieuwe batterijen voor uw horloge aan wanneer u deze bij ons heeft aangekocht.

Wij maken gebruik van een externe horlogemaker welke wekelijks bij ons de te repareren horloges komt halen en brengen. De kosten voor reparaties die niet binnen de garantie vallen zijn helaas niet goedkoop omdat het uurtarief wat een horlogemaker in rekening brengt relatief hoog is. Wij berekenen naast het tarief van de horlogemaker geen extra kosten of toeslagen om op deze manier toch net dat beetje extra service te geven zoals u van ons gewend bent.

Benieuwd geworden naar onze huidige collectie horloges? Kom dan gerust eens een kijkje nemen in onze showroom!