Werkwijze


U kunt altijd binnenlopen, echter adviseren wij om lang wachten te voorkomen een persoonlijke afspraak te maken, zodat we alle tijd voor u hebben. Tijdens het eerste gesprek worden de mogelijkheden en oplossingen besproken voor uw gehoorproblemen. Het kan handig zijn als uw partner of iemand uit uw directe omgeving hierbij aanwezig kan zijn. Indien u geen verwijzing heeft van de KNO -arts of het Audiologisch Centrum, nemen wij eerst een gehooronderzoek af. Kunt u om bepaalde redenen, zoals gezondheid of mobiliteit, niet naar onze praktijk te komen, dan bezoeken wij u ook thuis, uw verzorgings-/verpleeghuis of het ziekenhuis.

Hoorzorg

Testperiode

Dit is een wettelijk vastgestelde periode van 2 maanden waarin wij u adviseren welk toestel voor u het meest geschikt is en binnen de verzekeringsnorm valt. Tijdens deze periode worden uw toestellen bij de controleafspraken steeds fijner afgesteld op uw persoonlijke bevindingen en ervaringen. Hiervoor krijgt u van ons een lijst mee om dit proces zo goed mogelijk te begeleiden. Indien nodig verlengen wij de testperiode tot u en wij tevreden zijn over de door ons geleverde hoortoestellen. Bij tevredenheid wordt de testperiode afgesloten en kunnen wij overgaan tot declaratie bij uw verzekeraar of aankoop middels prive levering.

Onderhoud en service

Het is verstandig uw hoortoestellen regelmatig te laten controleren op goede werking. Hoe vaak een onderhoudsbeurt nodig is, kunt u het beste met uw audicien overleggen. De nazorg van uw hoortoestellen is kosteloos.
Heeft u moeite met het schoonhouden van uw gehoor-toestellen dan staan wij graag voor u klaar. Het is belangrijk uw gehoor opnieuw te laten testen als u het idee hebt dat u slechter bent gaan horen.

KNO arts

Wanneer u problemen ondervindt met horen en verstaan dan kunt u bij ons terecht voor een gratis hoortest en advies. Hoort u slecht dan is een bezoek aan de KNO-arts niet altijd noodzakelijk. Dit bespreken we met u tijdens uw bezoek.