Kwaliteit


Bij Optiek Swemmer staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat u niet alleen van de expertise en kennis van onze specialisten gebruik kunt maken maar ook dat u tevreden bent met uw aankoop. Na een eerste controle krijgt u daarom altijd eerst uw lenzen mee op proef.

Meestal zien we in de praktijk dat het type lenzen wat door onze lensspecialist is geadviseerd goed werkt en past bij de wensen van onze cliënten. Soms komt het echter voor dat er nog een kleine aanpassing nodig is na de proefperiode. U gaat uiteraard pas over tot aankoop wanneer de proef geslaagd is en u tevreden bent over de lenzen die u heeft geprobeerd.

Wij hebben maarliefst 3 lens-specialisten in huis waarbij u terecht kunt voor al uw vragen. Ook staan wij voor u klaar om te oefenen met lenzen in- en uitdoen wanneer u voor het eerst lenzen gaat gebruiken. Bij Optiek Swemmer bent u verzekerd van de juiste begeleiding en regelmatige controles. Wij houden de algehele gezondheid van uw ogen goed in de gaten. Maak gerust een afspraak indien u meer informatie wilt of wanneer u benieuwd bent of lenzen wellicht ook geschikt zijn voor u door te bellen met (010) 592 62 40.