kinderbrillenfabriek


Ook de kleine brildragers onder ons willen tegenwoordig met de mode meedoen. Waar u vroeger weinig keus had is er nu inmiddels keuze te over als het gaat over kinderbrillen, want zelfs de grote modehuizen ontwerpen toffe montuurtjes voor onze ukkies.

Optiek swemmer heeft maarliefst ruim 400 verschillende monturen in de collectie van de meest gerenommeerde merken. Daarmee zijn wij de grootste kinderbrillen aanbieder van Nederland, wij trekken dan ook mensen aan van ver buiten de regio mede wegens ons grote assortiment.

Brilslijp-diploma

Van een bril uitzoeken maken wij voor uw kleintje een feestje, alle brillen worden op kind-hoogte gepresenteerd en uw kind kan dus zelf uitproberen welke bril hij of zij het mooist vind. Wanneer de keus gemaakt is en u bent het met uw kind eens dan gaan wij de glazen bestellen. Zodra deze binnen zijn maken wij een afspraak voor het slijpen van de glazen met uw zoon of dochter.

Uw kind mag namelijk kijkje nemen achter onze schermen en daarbij zetten wij uw kleine ook even aan het werk. Wiij leggen uw kind uit hoe het maken van een bril in zijn werk gaat en hij of zij mag daarna zelf helpen met het slijpen van de glazen! Na afloop hebben we nog een kleine beloning in petto, namelijk een heus “brilslijp-diploma”.

Papa, mama, opa of oma is tijdens het slijpen natuurlijk ook van harte welkom om mee te kijken onder het genot van een kopje koffie, daar verwachten we alleen wel van dat ze “kijken met hun oogjes en niet met hun handjes” ;)

Kinderbrilspaarplan

Voor kleine kinderen kan het een hele uitdaging zijn om een bril te dragen en deze heel te houden tijdens het spelen. Een expressief kind loopt natuurlijk het risico op breuk, schade en verlies tijdens het hutten bouwen of een lekkere stoeipartij. Wanneer uw kind een bril draagt gebeurt dit op recept van de oogarts, u komt daarom wel in aanmerking voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar. Deze dekt echter geen schade of breuk en uw kind heeft soms ook nog eens een groeispurt waardoor de bril wellicht eerder vervangen dient te worden dan u aanspraak maakt op een vergoeding.

Voor dit soort situaties hebben wij het kinderbril-spaarplan in het leven geroepen. U spaart al vanaf €5 per maand voor een nieuwe bril voor uw kind. U kunt dan elke twee jaar (meestal kosteloos of met minimale bijbetaling) een bril uitzoeken of eerder indien nodig met een leuke korting van maarliefst 25%! Daarnaast profiteert u van onze “kinderstoeigarantie”; mocht een bril onverhoopt na een stoei- of valpartij kapot gaan dan dekt deze garantie maarliefst 75% van de schade in het eerste jaar en 50% in het tweede jaar. Kortom; alleen maar voordelen dus!

Meer weten? Kom eens langs in onze winkel of maak een afspraak voor uw kleine brillenmaker in spé. U kunt eventueel ook eerst thuis online brillen passen.