Glas en montuur


Als je dan toch een bril nodig hebt, kun je deze net zo goed inzetten als mode-accessoire. Ook in de brillenwereld hebben we te maken met trends welke worden beïnvloed door de modewereld. Bij Optiek Swemmer houden we je op de hoogte van de allerlaatste trends en weet je zeker dat je altijd kunt kiezen uit een brede collectie monturen die passen bij het hedendaagse modebeeld. Wanneer je graag wat vaker wilt wisselen van bril is ons bril spaarplan wellicht een goed idee.

Vrijwel alle monturen leveren wij uit voorraad, wat zorgt voor een snelle levering van de bril. Wij slijpen de glazen zodra deze zijn binnengekomen in onze eigen werkplaats op maat, op deze manier kunt u erop vertrouwen dat wij altijd de hoogste kwaliteit leveren zoals u van ons gewend bent.

Wanneer u nog geen brilrecept heeft, kunt u het beste eerst een afspraak maken voor een oogmeting. Onze medewerkers nemen graag uitgebreid de tijd om de juiste sterkte voor uw ogen vast te stellen. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en hebben ruime kennis en ervaring.

U kunt zowel online een afspraak maken als telefonisch, door te bellen met (010) 592 62 40 of u kunt eerst online brillen passen als u vast een voorproefje wilt.