Bril Spaarplan


De aankoop van een bril wordt vaak “gezien” als een dure aankoop. Wanneer u echter berekent wat u per dag kwijt bent valt het eigenlijk reuze mee. Daarom heeft Optiek Swemmer het Bril Spaar Plan in het leven geroepen, waarbij u voor een klein maandelijks bedrag voor uw nieuwe bril spaart. Voor slechts € 12,50 per maand (€0,42 per dag) kan u om de twee jaar een bril uitzoeken voor €400,-.

Hoe werkt het?

U koopt een nieuwe bril en ontvangt meteen een aantrekkelijke korting van 25%. Vanaf dat moment gaat u in overleg een maandelijks bedrag sparen dmv automatisch incasso voor uw volgende aankoop. Binnen een periode van 2 jaar koopt u vervolgens weer een nieuwe bril met het gespaarde bedrag en ontvangt opnieuw 25% korting op uw aankoop. Meestal is het gespaarde bedrag voldoende voor de 2e volgende aankoop en hoeft u niets bij te betalen. Kiest u er bijvoorbeeld voor maandelijks € 12,50 te sparen in het bril spaarplan dan kunt u over 2 jaar voor €400,- een nieuwe bril uitzoeken. Simpeler kan het bijna niet!

  • Eerder dan de afgesproken 2 jaar een bril aanschaffen met het bril spaarplan? Dat is geen probleem!
  • Wilt u liever om de 3 jaar een nieuwe bril? Dat kan! U geniet in dat geval van 20% korting bij aanschaf.
  • Instappen in het bril spaarplan zonder aankoop is ook mogelijk.

Naast de luxe van elke 2 of 3 jaar een nieuw up to date montuur volgens de laatste modetrends, de gunstige kortingen en het gemak van een lage maandelijkse inleg geniet u ook de service van optimale oogzorg door periodieke controles van hoge kwaliteit zoals u van ons gewend bent.

Bent u benieuwd wat u maandelijks zou gaan betalen voor een bril met uw persoonlijke wensen? Kom dan gerust eens langs in de winkel, wij rekenen vrijblijvend voor u uit wat u per maand gaat sparen wanneer u in ons bril spaarplan wilt instappen.

De gemiddelde draagtijd van een bril bedraagt 3,8 jaar. Uit onderzoek blijkt dat de “aanschafprijs” hiervan de grootste oorzaak is. Grote Ketens maken hier dankbaar gebruik van door u met goedkope aanbiedingen naar binnen te lokken. Maar voor u weer naar buiten gaat blijkt toch meestal dat er iets meer moet worden afgerekend dan waar ze mee adverteerden. Bij recent onderzoek van de Consumentenbond was er niet één keten waar u betaalde wat er beloofd werd. Hier distantiëren wij ons dan ook van, bij Optiek Swemmer betaald u wat wij u beloven.